Joi , 18 Ianuarie 2018
Noutati de ultima ora
Acasa » Noutati » O carte gratis de Ziua Internationala a Cartii
O carte gratis de Ziua Internationala a Cartii

O carte gratis de Ziua Internationala a Cartii

Despre Carti – Ziarul “ring” si Editura Litera te invita marti, 23 aprilie, incepand cu ora 20:30, sa sarbatoresti Ziua Internationala a Cartii.

Cu aceasta ocazie, trecatorii care se vor plimba pe Lipscani vor avea ocazia sa vada ceva unic in Romania, o alee plina cu peste 3000 carti, ce vor fi luminate cu ajutorul unor lanterne speciale dupa apusul soarelui.

Detalii Ziua Internationala a Cartii

Pe langa evenimentul in premiera in Romania, organizatorii au pregatit o surpriza de Ziua Intenationala a Cartii. Cele peste 3000 de carti oferite de editura Litera expuse pe strada Lipscani (la intersectia cu Str. Smardan), in Centrul Istoric, vor fi oferite gratuit tuturor trecatorilor. Acestia se vor putea plimba printre carti printr-un culoar special amenajat, le vor putea rasfoi si, bineinteles, vor putea pleca acasa cu o carte la alegere.

Va asteptam in numar cat mai mare sa luminam impreuna calea catre cultura!

Acest gen de evenimente ajuta la dezvoltarea creativitatii si inteligentei copiilor. Un eveniment pe care nici tu si nici copilul tau nu trebuie sa-l ratati. Sarbatoriti impreuna Ziua Internationala a Cartii, sarbatoriti impreuna cultura!

Acest gen de evenimente trebuie sa fie cat mai dese in Romania si cat mai populate de oameni de toate varstele. Nu uitati sa achizitionati de la eveniment cartea peferata. Cartile trebuie sa faca parte din viata noastra, acestea avand rolul de a ne pregati pentru viata, de a ne pregati copiii pentru viata.

Carti de aventuri, de cultura, politiste, carti de povesti, pentru copii sau adulti, fiecare vizitator isi poate alege cartea preferata.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>