Joi , 18 Ianuarie 2018
Noutati de ultima ora
Acasa » Noutati » Ultimele informatii despre suspendarea orelor de curs

Ultimele informatii despre suspendarea orelor de curs

Ministerul Educatiei Nationale a centralizat situatia unitatilor de învatamânt din judetele/ municipiul Bucuresti, aflate sub atentionare de cod galben, portocaliu si rosu. Luni, 27 ianuarie, la ora 13.00, inspectoratele scolare judetene au transmis deciziile luate în privinta functionarii unitatilor de învatamânt pentru ziua de marti, 28 ianuarie. Situatia se prezinta astfel:

1.  cursuri suspendate integral în Bucuresti si alte 12 judete: Arges, Calarasi, Constanta, Galati, Ialomita, Iasi, Ilfov, Mehedinti, Prahova, Tulcea, Vâlcea, Vrancea;
2. cursuri suspendate integral în judetele Buzau, Giurgiu si Braila, cu exceptia gradinitelor din orasele Buzau si Giurgiu, care ramân deschise pentru a veni în întâmpinarea parintilor, si cu exceptia unitatilor de învatamânt din municipiul Braila, care ramân deschise;
3. cursuri suspendate partial în 5 judete: Bacau (cu 3 unitati închise), Botosani (cu 3 unitati închise), Dâmbovita (cu 46 de unitati închise), Suceava (pentru 5 unitati de învatamânt exista probleme de acces pentru o parte dintre elevii care vin din alte localitati, dar aceste unitati ramân deschise), Vaslui (cu 24 de unitati închise).

În ceea ce priveste universitatile, Scoala Nationala de Stiinte Politice din Bucuresti a comunicat public decizia de suspendare a examenelor si pentru ziua de marti, 28 ianuarie.

Ministerul Educatiei Nationale recomanda tuturor studentilor sa ia legatura cu secretariatele universitatilor si sa consulte paginile de internet ale acestora.

MEN precizeaza ca situatia legata de unitatile de învatamânt se poate schimba, în functie de evolutia vremii. Inspectoratele scolare judetene au abilitatea de a decide, pe parcursul zilei, daca unitatile de învatamânt din judete pot functiona sau nu la parametrii normali.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>