Miercuri , 17 Ianuarie 2018
Noutati de ultima ora
Acasa » Noutati » “Saptamâna familiei, saptamâna fara TV”
“Saptamâna familiei, saptamâna fara TV”

“Saptamâna familiei, saptamâna fara TV”

Muzeul National al Satului “Dimitrie Gusti” si zibo.ro va invita în perioada 1-5 aprilie 2013, sa luati parte la editia a IV-a a actiunii “Saptamâna familiei, saptamâna fara TV”, inclusa în programul “Sa stii mai multe, sa fii mai bun”, initiat de Ministerul Educatiei Nationale.

Prin actiunea “Saptamâna familiei, saptamâna fara TV” se doreste constientizarea parintilor provind pericolul televizorului si internetului în educatia si formarea copiilor precum si educarea parintilor în ceea ce priveste controlul parental si regasirea timpului petrecut în familie.
Scopul acestei actiuni este reducerea timpului petrecut de copii în fata televizorului si calculatorului si limitarea copiilor la programele TV si site-urile cu continut neadecvat vârstei acestora.

Muzeul National al Satului “Dimitrie Gusti” ofera gratuitate* în ziua de 3 aprilie 2013 tuturor elevilor si copiilor prescolari precum si persoanelor care îi însotesc.

Intrarea elevilor este gratuita*, prezentând la Casierie biletul descarcat de pe site-ul zibo.ro, specificând pe spatele acestuia numele scolii, numele profesorului însotitor, orasul din care provin si numarul de elevi participanti.

*Conform recomandarilor reprezentantilor Zibo Help, vor beneficia de gratuitate doar scolile înscrise pe pagina proprie a muzeului, de pe www.zibo.ro.

Saptamana familiei reprezinta o initiativa menita sa apropie membrii familiei, actiune care incurajeaza miscarea in aer liber, jocurile educative, relatiile reale.

 

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>