Miercuri , 13 Decembrie 2017
Noutati de ultima ora
Acasa » Noutati » “Saptamana campionilor” la AFI Palace Cotroceni

“Saptamana campionilor” la AFI Palace Cotroceni

Între 7 si 12 aprilie, AFI Palace Cotroceni va gazdui “Saptamâna campionilor”, în cadrul proiectului educational “Scoala Altfel”. “Saptamâna campionilor” da posibilitatea copiilor de a se întâlni în fiecare zi cu mari campioni ai României din diferite sporturi, printr-o actiune organizata de AFI Palace Cotroceni si CSA Steaua Bucuresti.

De-a lungul timpului, prin activitatile si zonele de relaxare puse la dispozitie în incinta centrului comercial, AFI Palace Cotroceni a sustinut sportul si sanatatea prin sport, pentru un stil de viata echilibrat. În acest an, AFI Palace Cotroceni a ales sa marcheze saptamâna educativa “Altfel” printr-o serie de manifestari sportive, cu participarea unor mari nume din lumea sportului.
Timp de sase zile, între 13:00 si 15:00, sase campioni români vor intra în dialog cu toti copiii prezenti în AFI Palace Cotroceni, dezvaluindu-le secretele din spatele performantelor, oferind autografe si premii speciale.

„Saptamana campionilor” la AFI Palace CotroceniÎn “Studioul Campionilor”, amplasat lânga patinoarul din AFI Palace Cotroceni, copiii, parintii, cadrele didactice si ceilalti vizitatori îi vor putea întâlni pe:

  • Camelia Potec, campioana olimpica la înot (luni);
  • Virgil Stanescu, capitanul echipei de baschet Steaua (marti);
  • Sandra Izbasa, dubla campioana olimpica la gimnastica (miercuri);
  • Alina Dumitru, campioana olimpica la judo (joi);
  • Vasile Stânga, golgheterul campionatului mondial de handbal din Spania, 1982 (vineri);
  • Ana-Maria Brânza, dubla campioana mondiala la scrima (sâmbata).

Pe durata întâlnirilor, pe patinoar vor fi prezentate momente de patinaj artistic si diferite actiuni sub conducerea instructorilor de fitness din cadrul salii Pure Health & Fitness din incinta centrului comercial. De asemenea, copiii prezenti în “Studioul Campionilor” vor putea beneficia de lectii gratuite de hochei si patinaj si vor putea câstiga carduri cu autografele marilor campioni, abonamente la bazinul olimpic de înot Steaua si diverse alte cadouri puse la dispozitie de colaboratorii AFI Palace Cotroceni.

În plus, AFI Palace Cotroceni si partenerii sai ofera pachete speciale pentre prescolari, elevi si tineri:

  • Cinema City pune la dispozitie bilete la film la preturi speciale (mai multe detalii despre filmele incluse în program sunt disponibile pe site-ul Cinema City si pe pagina de Facebook), pentru copiii sub 10 ani si pentru grupuri.
  • Patinoarul Cotroceni on Ice ofera preturi preferentiale pentru copii, elevi si studenti.
  • Amckart (karting) ofera reduceri de 20% la pretul biletelor pentru copii, elevi si studenti.
  • Vans ofera o reducere de 25% pentru tinerii ce viziteaza magazinul din AFI Palace Cotroceni.

“Scoala Altfel” este o saptamâna special selectata de Ministerul Educatiei Nationale pentru a fi dedicata activitatilor extracurriculare si extrascolare. Scopul acestui program este implicarea tuturor copiilor prescolari, a elevilor si a cadrelor didactice în diverse proiecte care sa raspunda intereselor si preocuparilor copiilor, care sa le puna în valoare talentele si abilitatile si sa le stimuleze participarea la actiuni cât mai variate.

Pentru mai multe informatii despre noutatile din AFI Palace Cotroceni puteti accesa pagina de web www.afipalacecotroceni.ro sau pagina oficiala de Facebook AFI Palace Cotroceni.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>