Joi , 18 Ianuarie 2018
Noutati de ultima ora
Acasa » Noutati » Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon 2013

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon 2013

Asociatia Bucharest Running Club informeaza ca în intervalul 5-6 octombrie 2013 va organiza a sasea editie a Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon, cu punctul de Start/Sosire – Piata Constitutiei. Editia 2013 se desfasoara pe un traseu stradal securizat si închis circulatiei auto pe o distanta de 21 km.

Traficul va fi închis sâmbata, 5 octombrie între orele 8.00 si 14.00 pe bd. Unirii între Piata Constitutiei si intersectia cu Regina Maria, doar pe sensul catre Piata Unirii, iar duminica, 6 octombrie, circulatia auto este restrictionata între orele 6.30-16.00 pe traseele amintite mai jos:

Pentru Cursele Maraton, Semi-maraton Volkswagen, Maraton Stafeta Vodafone (42km, 21km si 4 x 10 km) : Piata Constitutiei; Bulevardul Libertatii între Piata George Cosbuc si Splaiul Independentei; bd. Unirii pe toata lungimea; bd Decebal pe toata lungimea; bd. Basarabia de la Piata Muncii (Hurmuzachi) pâna la intersectia cu bd. Chisinau; zona National Arena; bd Natiunile Unite; strada Halelor; Splaiul Independentei pe ambele maluri ale Dambovitei între Pod Eroilor/ Stirbei Voda si Piata Unirii; Calea Victoriei între intersectia cu Splaiul Independentei si cea cu Ion Câmpineanu.

Pentru Cursa Populara Gillette (3,5 km) : strazile din jurul Palatului Parlamentului si a Parcului Izvor respectiv bd. Libertatii, Calea 13 Septembrie, strada Izvor, Splaiul Independentei.

De asemenea, în intervalele orare mai sus mentionate, liniile de transport în comun care trec pe aceste trasee vor fi deviate.

Harta traseelor competitiei poate fi accesata pe http://bucharest-marathon.com/traseu
Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat în colaborare cu Federatia Româna de Atletism, Primaria Generala a Municipiului Bucuressti, Ministerul Tineretului si Sportului, Comitetul Olimpic si Sportiv Român alaturi de alte organizatii si institutii.

Despre Bucharest International Marathon (BIM) si Bucharest International Half Marathon (BIHM)
Începând cu anul 2008, Bucurestiul a fost inclus în circuitul international al maratoanelor, alaturându-se astfel celorlalte capitale europene care gazduiesc astfel de competitii în fiecare an. În 2012 a avut loc si prima editie a Petrom Bucharest International Half Marathon. BIM si BIHM sunt acreditate si înscrise în calendarul international al AIMS (Asociatia Internationala de Maratoane si Semi-maratoane). Editia 2012 a Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon a reunit 7000 de participanti, au fost oferite peste 150 de premii si Bucurestiul a fost vizitat de sute de turisti straini, sportivi amatori. Site-urile oficiale ale Asociatiei Bucharest Running Club sunt www.bucuresti-maraton.ro, www.bucuresti21km.ro, www.voluntarinsport.ro.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>