Duminica , 17 Decembrie 2017
Noutati de ultima ora
Acasa » Noutati » Pygmalion la Opera Comica pentru Copii
Pygmalion la Opera Comica pentru Copii

Pygmalion la Opera Comica pentru Copii

PYGMALION sau povestea transformarii unei florarese într-o doamna eleganta

A fost odata ca niciodata un mare mester, pe numele sau Pygmalion, care sculptat o fata asa de frumoasa, încât s-a îndragostit pe loc de ea, ar fi vrut sa îi dea viata si… Pornind de la mitul antic, celebrul dramaturg irlandez George Bernard Shaw ne-a daruit unul dintre cele mai îndragite personaje ale literaturii universale: frumoasa florareasa Eliza Doolittle, pe care profesorul de fonetica Henry Higgins face pariu ca o va transforma într-o adevarata doamna din înalta societate dupa ce o va învata sa vorbeasca elegant.

Savuroasa poveste a transformarii Elizei dintr-o fata simpla într-o doamna atragatoare va fi readusa la viata pe scena OPEREI COMICE PENTRU COPII, în baletul PYGMALION, reprezentat în toate zilele de luni si marti ale lunii martie, de la orele 11.00 si 13.00. Regia si coregrafia au fost concepute de Mihai Babuska, scenografia poarta semnatura Vioricai Petrovici, ilustratia muzicala este semnata de Alexandru Istrate, iar asistent de regie este Catalin Caracas.

Îi veti aplauda talentatii balerini ai OPEREI COMICE PENTRU COPII Daniel Manea, Alexandra Corneanu, Andreea Soare, Roberta Stefu, Andy Ardeleanu, Alis Birjovanu, Sabina Chirila, Claudia Iagar, Mihai Pricope, Octavian Iuga, Ionut Birjovanu si copiii-vedeta ai teatrului: Roberta Enisor si Jennifer Dumitrascu.

Pentru mai multe detalii despre productiile OPEREI COMICE PENTRU COPII, puteti consulta site-ul www.operacomica.ro Locatia este situata in Calea Giulesti, nr. 16, sector 6, Bucuresti.

Pentru rezervarea biletelor la spectacolele , puteti suna la numarul de telefon 021/319.28.19, de luni pâna joi între orele 9.00 – 16.00, iar vineri între orele 9.00 – 17.30.

Biletele pot fi cumparate de la casa de bilete, pe baza rezervarii anterioare sau în limita locurilor disponibile, cu o ora înainte de începerea spectacolului.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>