Duminica , 17 Decembrie 2017
Noutati de ultima ora
Acasa » Jucarii inteligente » Puzzle-ul. Sa ne jucam inteligent!
Puzzle-ul. Sa ne jucam inteligent!

Puzzle-ul. Sa ne jucam inteligent!

Puzze-urile fac parte din categoria jucariilor inteligente. Ele pun imaginatia si logica copiilor la incercare. De la puzzle din carton, la puzzle din lemn, de la jocuri cu zeci de piese sau la jocuri cu piese putine, exista o multime de modele care satisfac orice dorinta si orice necesitate.
Dragi parinti, noi va propunem astazi 3 puzzle-uri ideale pentru copii. Sunt realizate din lemn, sunt rezistente si pot fi folosite chiar si de copiii mici. Profitati ce aceasta perioada de iarna pentru a va petrece timpul alaturi de copiii dvs., intr-un mod util si placut. Jocurile de puzzle pot fi comandate si on-line, direct din magazinele virtuale. Important este ca cei mici sa se bucure de ele.

Si daca nu stiti ce sa alegeti, noi va oferim o idee! Prietenii de la Woodentoys au o serie de jocuri inteligente pentru copii, inclusiv puzzle-uri pentru toate varstele si pentru toate gusturile. Iata mai jos recomandarile noastre:

Puzzle-uri de la Woodentoys
www.jucarii-lemn-online.ro

locomotivaLocomotiva puzzle
Jucarie puzzle din lemn Fauna.
Compus din: 5 bucati .
Dimensiune: 6 x 5 cm .
Fabricat in Romania.
9.00 RON

corabieCorabie Santa Maria
Jucarie puzzle din lemn Fauna.
Compus din: 23 bucati .
Dimensiune: 23 x 20 cm .
Fabricat in Romania.
55.00 RON

flutureFluture
Jucarie puzzle din lemn Fauna.
Compus din: 18 bucati .
Dimensiune: 21 x 16 cm .
Fabricat in Romania.
45.00 RON

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>