Miercuri , 13 Decembrie 2017
Noutati de ultima ora
Acasa » Jucarii inteligente » Puzzle – Tren alfabet gigant
Puzzle – Tren alfabet gigant

Puzzle – Tren alfabet gigant

Pentru ca toamna este in toi si vremea nu ne mai permite sa stam afara atat de mult, va propunem sa va jucati cu un puzzele de la www.dejoaca.ro .

Puzzle-ul Tren alfabet gigant este perfect pentru copiii cu varste de peste 3 ani. Piesele sunt realizate din carton gros, fiecare reprezentand o litera din alfabet (27 de piese). Pentru a fi cat mai atragator pentru copii si parinti, puzzle-ul, dupa montare, are aspectul unui trenulet in toata regula, avand o lungime de 3 metri.

Dragi parinti, iata o varianta inteligenta de a va petrece serile alaturi de cei mici. Va jucati si invatati alfabetul!

Puzzle-urile au rolul de a modela frumos inteligenta si creativitatea copiilor. Un puzzle bine ales ajuta, de asemenea, la dezvoltarea armonioasa a copilului. Pentru ca se apropie perioada cadourilor si cei mici il asteapta pe Mosul, noi va recomandam sa achizitionati cat mai multe jocuri pentru copiii dvs. Puzzle, lego-uri, carti, jucarii, toate sunt la dispozitia dvs. Si daca nu aveti timp  sa ajungeti prin magazine, puteti vizita magazinele on-line de jucarii. Sigur ii veti face fericiti pe copiii dvs.

In categoria Jucarii inteligente veti gasi o multime de alte oferte de jucarii pentru copii, pe varste.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>