Joi , 18 Ianuarie 2018
Noutati de ultima ora
Acasa » Jucarii inteligente » Puzzle cu Meserii pentru copii
Puzzle cu Meserii pentru copii

Puzzle cu Meserii pentru copii

Jocul puzzle cu meseriieste necesar pentru stimularea imaginatiei, care ii ajuta pe copii sa descopere lumea din jurul lor, natura.

Caracteristici puzzle:

  • Joc pentru stimularea imaginatiei, care ii ajuta pe copii sa descopere lumea din jurul lor, natura.
  • Jocul ii invata cu ce activitati sunt asociate diverse meserii.
  • Copii trebuie sa fixeze piesele la locuri potrivite, invatand astfel sa faca asocieri.

Varsta Recomandata: 2+ ani.

Copiii au nevoie de jucarii pentru a se dezvolta frumos, pentru a-si dezvlta creativitatea si imaginatia. Jucariile pot fi de doua feluri: jucarii achizitionate sau jucarii realizate in casa, alaturi de parinti. Ambele tipuri de jucarii ajuta la dezvoltarea copilului tau.

Printre cele mai utile jucarii pentru copii, in perioada dezvoltarii, sunt puzzle-urile si lego-urile. Sa nu uitam nici de cartile cu coperti groase, cu poze explicite, sau de jucariile care ne invata alfabetul, cifrele, literele. Toate acestea au rolul de a ne juta copiii in mod util.

Pentru ca ne apropiem de anotimpul darurilor de Craciun, al cadourilor, invitam parintii sa achizitioneze jucarii inteligente pentru copiii lor. Nu uitati ca atunci cand achizitionati o jucarie/un joc, sa tineti cont, in primul rand, de calitatea acesteia: material, functii etc. Si daca timpul este prea scurt pentru a alerga prin magazine dupa jucarii, puteti sa optati pentru magazinele virtuale.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>