Joi , 18 Ianuarie 2018
Noutati de ultima ora
Acasa » Noutati » Concursul Maratonul Iepurasilor
Concursul Maratonul Iepurasilor

Concursul Maratonul Iepurasilor

Maratonul Iepurasilor este un concurs de biciclete pentru copii care va avea loc sâmbata, în data de 27 aprilie, în incinta complexului hotelier Caro din Bucuresti.

Maratonul Iepurasilor este powered by Prima Evadare în parteneriat cu Asociatia Biciclistul.ro. Este un concurs pe un traseu cu grad mic de dificultate, care are ca scop promovarea sportului în rândul copiilor si stimularea spiritului competitional.

Detaliile concursului

Maratonul Iepurasilor este un concurs de biciclete destinat copiilor cu vârsta între cinci si 12 ani. Categoriile de vâsta sunt:

5-6 ani
7-8 ani
9-10 ani
11-12 ani
Traseul pe care se va desfasura concursul are aproximativ 1,2 km si este gândit de catre reprezentantii Prima Evadare, cel mai popular concurs de cross country din România.

Prima categorie de biciclisti juniori (5-6 ani) va parcurge o singura data traseul, celelalte categorii vor pedala doua ture (2,4 km).

Fara roti ajutatoare. Traseul va avea o urcare care va urca pulsul micutilor spre culmile gloriei, total practicabila, pentru ca am testat-o cu mai multi copii, de diverse vârste. Trebuie sa stiti, însa, ca în concurs nu vor fi acceptati decât biciclisti care nu se folosesc de roti ajutatoare.

Diplome si medalii. Toti copiii vor primi diploma de participare si medalii, special create pentru acest concurs. În plus, vom avea premii pentru câstigatori si premii care vor fi acordate prin intermediul unei tombole. Vom reveni cu detalii, pentru ca înca suntem în discutii cu potentialii sponsori.

Traseul va fi marcat în întregime cu garduri de la Jandarmerie si banda speciala. În plus, peste 25 de voluntari vor avea grija ca micii biciclisti sa nu se încurce pe parcursul traseului.

Încalzire înainte de start. Biciclistii vor avea la dispozitie un specialist în fitness, care îi va ajuta sa se încalzeasca înainte de start.

Taxa de participare. Încrierea copilului la acest concurs este 20 de lei. (Trebuie sa descarcati si sa completati declaratia pe proprie raspundere).

Echipament obligatoriu. Toti micutii vor trebui sa poarte casca de protectie

Startul se va da sâmbata, 27 aprilie, la ora 11.30.

Înscrierea se va face prin intermediul unui formular de înscriere. Plata va putea fi facuta la fata locului, în perioada 20-27 aprilie la Fabrica Iepurasilor.

www.fabricaiepurasilor.ro

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>