Duminica , 17 Decembrie 2017
Noutati de ultima ora
Acasa » Cursuri » Magic Christmas Ballet Workshop
Magic Christmas Ballet Workshop

Magic Christmas Ballet Workshop

Craciunul nu este Craciun fara “Spargatorul de Nuci”! Baletul-feerie al lui Ceaikovski a devenit o adevarata traditie pe durata sarbatorilor de iarna, iar Attitude Ballet Studio vine cu o propunere de neratat: un atelier/workshop de balet “Spargatorul de nuci”, adresat copiilor intre 3 si 12 ani.

Magic ChristmasPapusi care prind viata si se lupta cu maleficul rege al soarecilor, fulgi care danseaza, zâne, chiar si un print, valsul florilor, toate ii vor pregati pe cei mici pentru atmosfera magica a Craciunului. Timp de 2 ore, copiii vor invata fragmente din celebrul balet, vor exersa miscari care le vor stimula creativitatea si simtul artistic si vor avea parte de moment de neuitat.
Atelierul se adreseaza tuturor copiilor: celor care au mai practicat baletul, dar si incepatorilor. In functie de nivel si de vârsta, fiecare copil va primi un rol pe care il va studia pe durata atelierului si pe care il va prezenta la final, intr-o mini- montare “Spargatorul de nuci” . Totii copii participanti vor primi cadou un tutu, diploma si filmarea pe DVD.

Vor fi doua editii ale atelierului, pe 7 si pe 14 decembrie, incepând cu ora 11.00.

Costul unui workshop este de 100 lei.

Pentru inscrieri si rezervari: inscriere@attitudeballet.ro sau tel: 0742.219.599.

Adresa noastra este: str. Emil Balaban, nr. 6 (zona Mihai Eminescu- Polona).

De sarbatori fa-i un cadou special copilului tau: o aventura minunata si gratioasa in magica lume a Spargatorului de nuci!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>