Duminica , 17 Decembrie 2017
Noutati de ultima ora
Acasa » Jucarii inteligente » Lego Duplo – seturi de constructie pentru copii
Lego Duplo – seturi de constructie pentru copii

Lego Duplo – seturi de constructie pentru copii

Dintr-o casa cu copii nu trebuie sa lipseasca Lego Duplo. De ce? Lego Duplo iti ajuta copilul sa se dezvolte armonios, sa creeze povesti si sa-si construiasca o viata solida, asemenea unei constructii Lego.

Lego Duplo – Prima mea constructie
Producator: LEGO
Personaj: LEGO Duplo
Varsta: 1 – 7 ani
Pret: 92,90 ron
Lego Duplo – Învatam sa construim – Prima mea constructie
Setul de constructie pentru începatori LEGO® DUPLO® Învatam sa construim include 59 de elemente stralucitoare si colorate plus 4 carti de constructie unice si durabile pentru a te ajuta pe tine si pe copilul tau sa vizualizati fiecare constructie înainte de a începe. Iar împreuna cu jucarioarele minunate precum figurina om, câinele, ferestrele, scaunul si casa de marcat DUPLO, acest set adaptabil permite posibilitati de joaca si constructie nesfârsite.
Include si un ghid util pentru constructie.
Numarul pieselor din cutie: 59
Jucarie recomandata copiilor cu varsta peste 1 an

Lego Duplo – Sortator creativ
Producator: LEGO
Personaj: LEGO Duplo
Varsta: 1 – 7 ani
Pret: 92,90 ron
Lego Duplo – Sortator creativ
Stimuleaza mintea copilului tau cu acest set creativ minunat de sortare LEGO DUPLO. Setul nu include doar o varietate de 23 de caramizi DUPLO de baza si rotunjite codificate prin culori, ci si 3 placi de sortare, albastra, galbena si rosie, care îti ajuta copilul sa sorteze formele de care are nevoie pentru a construi un papagal, un elefant sau o girafa simpatica. Placile de sortare au si rol de capac pentru cutia robusta de pastrare din plastic.
Numarul pieselor din cutie: 23
Jucarie recomandata copiilor cu varsta peste 1 an

www.noriel.ro

 

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>