Joi , 18 Ianuarie 2018
Noutati de ultima ora
Acasa » Noutati » Lansarea laboratorului Smart Classroom in scoli

Lansarea laboratorului Smart Classroom in scoli

Ministrul Educatiei Nationale, Remus Pricopie, va participa, marti, 17 septembrie, de la ora 11.00, la inaugurarea primei sali de clasa Smart Classroom, la Scoala Superioara Comerciala “Nicolae Kretzulescu” din Bucuresti (Bd. Hristo Botev, nr. 17, sector 3).

scoliSmart Classroom este un concept care apartine companiei Samsung Electronics România si presupune crearea unei clase utilata complet cu material si accesorii digitale de înalta performanta, ca baza pentru învatare. Smart Classroom este un concept care face scoala mai atractiva pentru elevi, oferind posibilitatea învatarii transdisciplinare si, totodata, interactiunea, în timp real, dintre professor si elev.

În cadrul Scolii Kretzulescu, unul dintre laboratoarele de informatica a fost reconditionat complet si dotat cu mobilier si echipamente performante: 31 de tablete Galaxy Note 10.1, 31 de tastaturi, 21 de laptopuri, un Smart TV si un Ebord 65. Elevii vor avea oportunitatea de a testa echipamentele pentru cursul optional “Junior Achievement”.

Scoala Superioara Comerciala “Nicolae Kretzulescu” este prima, dintr-o serie de trei, care beneficiaza de dotarile specifice Smart Classroom, care au fost posibile în baza parteneriatului încheiat între Ministerul Educatiei Nationale si compania Samsung Electronics România, în vara acestui an. Acest Parteneriat are ca obiectiv amenajarea unor sali de clasa de tip Smart în liceele din Bucuresti, Timisoara si Iasi cu echipamente IT de ultima generatie, în vederea usurarii procesului de predare-învatare.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>