Joi , 18 Ianuarie 2018
Noutati de ultima ora
Acasa » Jucarii inteligente » Jucarie muzicala “Invatatorul Elefant”
Jucarie muzicala “Invatatorul Elefant”

Jucarie muzicala “Invatatorul Elefant”

Jucarie clasica ce presupune aranjarea inelelor pe mai multe niveluri. Dotata cu 4 bilute zornaitoare viu-colorate si 4 inele textile moi si usor de prins, incurajeaza bebelusul sa-si dezvolte aptitudini de sortare, asezare, precum si intelegerea notiunilor de inchis/deschis. Bilutele zornaitoare si sunetele muzicale scoase de jucarie in momentul in care acestea declanseaza dispozitivul din interiorul elefantului recompenseaza joaca bebelusului tau.
2 niveluri de joaca, coordonare si precizie :

  1.  ”Cu deschidere larga” (capul elefantului): bilutele zornaitoare pot fi introduse cu usurinta.
  2.  ”Cu deschidere ingusta” (fara capul elefantului): bilutele zornaitoare pot fi introduse daca miscarea bebelusului este bine coordonata.
  3. Inelele se pot prinde unele de altele, cu ajutorul sistemului de lipire tip “arici”, formandu-se astfel un lant.
  4.  Dotata cu luminite si sunete muzicale.
  5. Contine 4 bilute colorate si zornaitoare si 4 inele moi si catifelate, usor de cuprins de manuta bebelusului.

Caracteristici:
Un joc amuzant de aranjare si coordonare.
Dotat cu bilute amuzante si sunete muzicale ce recompenseaza joaca bebelusului tau.

Stiai ca?
“Invatatorul elefant” permite bebelusului sa invete despre disparitia-reaparitia obiectelor: cand bilutele sunt introduse prin partea superioara a jucariei, fara ca inele de plus sa fie inlaturate, bilutele dispar si reapar in partea inferioara a jucariei. Dar cand bilutele sunt introduse direct prin conul de plastic, inelele de plus fiind deja inlaturate, bebelusul poate vedea si urmari bilutele pana in momentul in care acestea vor atinge baza inferioara a jucariei.

Recomandari pentru dezvoltare pe diferite categorii de varsta:
6-9 luni
Bebelusul se poate juca cu bilutele tinandu-le in manuta si scuturandu-le pentru a le auzi cum zornaie. In plus, le poate cerceta si cu gurita. Pe de alta parte, se poate amuza tinand cate o biluta in fiecare manuta, lovindu-le una de cealalta.
9-12 luni
Dupa ce bebelusul poate sa stea in sezut, se poate delecta aruncand bilutele prin capul elefantului, acestea trecand prin corpul elefantului, ajungand final in partea inferioara a jucariei. De asemenea, poate introduce bilutele prin partea superioara a conului de plastic (fara capul elefantului si fara inelele textile), urmarindu-le cum aluneca prin corpul acestuia si amuzandu-se de reaparitia lor in tavita aflata la baza inferioara a jucariei.

Info:
Functioneaza cu 3 baterii de 1,5 V, tip AA (LR6). Bateriile nu sunt incluse
Material: polipropilena si poliester.
Dimensiuni: 17 x 30.2 x25.8 cm.
Dimensiuni ambalaj: 25 x 30 x 20 cm.
Ambalaj: cutie din carton.

Acest produs dezvolta: Simturile, Functiile motorii complexe, Limbajul si comunicarea, Permanenta obiectelor si Gandirea.

Tiny Love

www.9luni.ro

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>