Duminica , 17 Decembrie 2017
Noutati de ultima ora
Acasa » Jucarii inteligente » Jocuri de memorie pentru scolari
Jocuri de memorie pentru scolari

Jocuri de memorie pentru scolari

Jocurile de memorie sunt foarte importante pentru dezvoltarea armonioasa a copiilor. Chiar si la varsta scolara, copiii se pot juca. Exista foarte multe jocuri si jucarii inteligente, care au rolul de a stabiliza anumite informatii in mintea unui copil. Noi am facut o mica documentare on-line si va prezentam mai jos 3 jocuri utile pentru dezvoltarea scolarilor.

puzzle-harta-romaniei-5235Puzzle geografic – Harta Romaniei (49 piese)
Producator Dino Toys
Descriere:
Descopera harta Romaniei asezand corect cele 84 de piese puzzle inscriptionate cu numele judetelor si al oraselor resedinta de judet. Piesele respecta forma judetelor ceea ce face jocul cu atat mai interesant si util.
Varsta recomandata: 6-11 ani
Dimensiunea ambalajului: 26,9 x 26,9 x 5,1 cm
Greutate: 0,488 kg

harta europeiPuzzle geografic – Harta Europei (58 piese)
Producator Dino Toys
Descriere:
Descopera harta Europei asezand corect cele 58 de piese puzzle inscriptionate cu numele tarilor, precum si al capitalelor. Piesele respecta forma tarilor ceea ce face jocul cu atat mai interesant si util.
Varsta recomandata: 6-11 ani
Dimensiunea ambalajului: 26,9 x 26,9 x 5,1 cm
Greutate: 0,488 kg

Calendar-Magnetic-Vremea-22804-1Calendar Magnetic – Vremea
Producator: BigJigs
Descriere:
Calendarul magnetic “Vremea” ii ofera copilului sansa de a afla cat mai multe despre fenomenele meteorologice. Micutul va fi incantat sa poata controla vremea, cu siguranta va fi una favorabila pentru joaca in aer liber. Folosind imaginile si cardurile cu zile si luni, copilul va invata succesiunea anotimpurilor, a lunilor anului, dar si data si ora, cu ajutorul ceasului pozitionat in centrul calendarului. Ofera-i copilului bucuria de a se juca, indiferent de vreme! Dimensiuni: 42 X 45 X 1 cm. Produsul este disponibil doar in limba engleza.

Varsta: 3 – 8 ani.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>