Sambata , 20 Ianuarie 2018
Noutati de ultima ora
Acasa » Noutati » AFI Palace Cotroceni devine universul copilariei
AFI Palace Cotroceni devine universul copilariei

AFI Palace Cotroceni devine universul copilariei

AFI Palace Cotroceni celebreaza Ziua Copilului, in weekendul 31 mai – 2 iunie, prin spectacole si petreceri pentru cei mici, ateliere creative, filme de desene animate si fantasy, concursuri cu premii, cât si prin campanii sociale care sa aduca putina fericire copiilor mai putin norocosi.

Sambata, 1 iunie, de la ora 11.00, HHC Romania va organiza evenimentul “Copilarie pentru toti“, dedicat strangerii de fonduri pentru copiii din orfelinate. Evenimentul va avea loc în AFI Palace Cotroceni si va fi difuzat în direct pe TVR 1, iar invitatii speciali vor fi Alexandru Tomescu, trupa Diesel, elevii de la Genesis Collegiate, trupa Zurli si Mihnea Parauan, un tânar chitarist în vârsta de 10 ani. Un moment important al evenimentului va fi Paganini fusion, un concert sustinut de violonistul Alexandru Tomescu alaturi de trupa Diesel. Un al proiect caritabil este cel organizat de magazinul Next, care colecteaza jucarii pentru copiii de la Casa Ioana, o organizatie ce sprijina familiile si femeile singure fara adapost.
Intre 31 mai si 2 iunie, spatiile de joaca din AFI Palace Cotroceni sunt locul ideal unde cei mici îsi pot petrecere Ziua Copilului si unde pot avea experiente cu adevarat memorabile. Pe 1 iunie, Gymboland se transforma într-un spatiu de joaca si creativitate, în care invitatii vor fi Magicianul, Duffy Duck si Mickey Mouse. Mai mult, la Zorky’s Planet, copiii sunt asteptati sa aiba parte de distractie fara limite si de surprize frumoase. Astfel, etajul 1 din AFI Palace Cotroceni va deveni sâmbata Planeta Distractiei.

Între 1 si 2 iunie, Cinema City are în program ateliere de modelaj, pictura si gradinarit cu tematica ecologica, si filme de desene animate, fantasy si actiune pentru toate vârstele: “Aventuri în Zambezia 3D dublat“, “Croods 3D dublat“, “Cinci eroi de legenda 3D dublat“, “Clopotica digital“, “Star Trek: În întuneric 3D“, “Grozavul si puternicul Oz 3D“, “Jack si uriasii 3D” si “Iron Man 3 3D“.

Pe 31 mai, între 16.00 si 19.00, în AFI Palace Cotroceni va avea loc spectacolul de muzica, dans si parade de moda Do-Re-Mi, la etajul 1, lânga Zorky’s Planet. Sâmbata si duminica, Ministerul Elen al Turismului, Tour operatorul Mouzenidis Travel si Organizatia elena de turism vor organiza, în apropierea patioarului, o serie de activitati artistice si spectacole. Printre acestea, se vor numara spectacole de dansuri elene, sustinute de 80 de dansatori, si reprezentatii ale Duo-ului “Ala-Robi Rhythm & Dance“, Cercului de Folclor “Dor si dor cu mine calator“, Grupului folcloric “Bucurel“, Grupul folk & pop “Soul Fusion” si ale trupei rock “MoToRhEaD“.

În plus, AFI Palace Cotroceni va fi gazda mai multor ateliere, pentru toate gusturile. Pe 31 mai, babyonline.ro invita copiii la o editie speciala HAPPY baby DAY, iar atelierele Dremel, ce au loc vineri, sâmbata si duminica, îi introduc pe copii si parinti în arta bricolarii, învatându-i tehnica topirii pe polistiren, tehnica pirogravurii, traforaj sau gravura pe lumânare si sticla. Mai mult, Asociatia “Pas cu Pas” va organiza pe 1 si 2 iunie ateliere de art-terapie, sedinte de face painting si alte activitati surpriza.

Despre AFI Palace Cotroceni

Amplasat la intersectia dintre Bd. Vasile Milea si Bd. Timisoara, AFI Palace Cotroceni ofera non-stop un mix de brand-uri si activitati de petrecere a timpului liber, adaptate dorintelor fiecarui consumator: 350 de magazine, aproximativ 3.000 de locuri de parcare, un hypermarket real- deschis 24/7, 20 de sali de cinema, primul IMAX din România, doua cazinouri, cel mai mare patinoar aflat în interior (aproximativ 1.000 mp) – deschis tot timpul anului; doua terenuri de joaca pentru copii; prima arena de laser tag din tara; primul Roller Coaster dintr-un centru comercial din Europa de Est, bowling si biliard; un spatiu dedicat târgurilor tematice; un trenulet electric, o pista de karting. 

Un alt aspect de interes al AFI Palace Cotroceni îl reprezinta programul sau de functionare non-stop. Hipermarketul real-, este deschis 24 de ore pe zi, magazinele retailerilor pâna la miezul noptii în zilele vineri, sâmbata si duminica, iar zona de fast food, restaurante si atractii pâna târziu în noapte.
Vizitatorii pot ajunge la AFI Palace Cotroceni cu toate mijloacele de transport public: cu metroul, autobuzul sau tramvaiul. Statia de metrou cea mai apropiata de mall este Politehnica, iar autobuzele si tramvaiele care au statie în fata mall-ului sunt: 137, 93, 71, respectiv liniile de tramvai 8, 25, 47.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>