Sambata , 20 Ianuarie 2018
Noutati de ultima ora
Acasa » AstroPici! » Horoscopul copiilor in anul 2014
Horoscopul copiilor in anul 2014

Horoscopul copiilor in anul 2014

Acest horoscop este dedicat copiilor cu varsta de maxim 18 ani si el contine sfaturi utile care sa-i ajute pe parinti sa relationeze mai bine cu copiii lor.

2014 va fi anul Calului Verde de Lemn si va începe pe 31 ianuarie 2014 si se va încheia pe 18 februarie 2015.

Iata cateva sfaturi pentru ANUL 2014 pentru fiecare ZODIE:

horoscopBERBEC:
In prima parte a anului copilul nascut in zodia Berbecului va simti nevoia sa-si exteriorizeze excesul de energie mai ales prin folosirea celor din jur ca „obiecte de joaca”. Parintii si orice persoana care se afla in preajma copilului vor avea mult de lucru. In functie de varsta copilului incercati sa-i directionati energia prin practicarea unui sport sau un hobby care il pune in miscare.
Daca copilul este la varsta pubertatii atunci este foarte posibil sa aiba tendinta de a se revolta impotriva a tot ce considera el ca fiind obstacole in calea libertatii sale (parintii, scoala etc).
In a doua parte a anului situatia se mai domoleste.
Incercati sa fiti prieteni cu copiii vostri. Discutati deschis orice problema aparuta fara sa aveti tendinta sa-i judecati. Gasiti solutii impreuna!

TAUR:
Deoarece 2014 este un an al schimbarilor iar copilul nascut in zodia Taurului este destul de incapatanat (indiferent de varsta) incercati sa fiti rabdatori si sa il apropiati afectiv pentru ca el sa poata accepta mai usor schimbarea. Incercati sa va directionati copilul in activitati recreative care sa-i stimuleze creativitatea si talentele native.
Atentie la posibile infectii urinare sau la accidente in zona capului!

GEMENI:
Copilul nascut in zodia Gemenilor va avea nevoie de un program de viata mai ordonat dar fara sa simta constrangerea din exterior. Tot ceea ce va face trebuie sa fie natural.
Ar fi foarte bine sa faceti exercitii cu copilul in asa fel incat sa-l puneti in situatia sa ia singur decizii. Iar daca varsta ii permite il puteti implica si in activitatile casnice. Este foarte important sa-l incurajati in tot ceea ce face chiar daca rezultatele muncii lui nu sunt la nivelul asteptarilor voastre.

Posibile infectii in zona gatului!

RAC:
Copilul nascut in zodia Racului este mult mai sensibil decat alti copii chiar daca nu lasa sa se arate, de aceea el va absorbi ca un burete orice vorba si le va lua foarte personal. Incercati sa fiti cat mai clari in exprimare dar fara sa il jigniti sau sa-l criticati. Incurajati copilul sa isi exprime sentimentele si parerile, mai ales atunci cand are nevoie de ajutor!

LEU:
Copilul nascut in zodia Leului este bine sa evite sporturile si activitatile periculoase in acest an. Prudenta este necesara. Incurajati-va copilul sa fie respectuos cu cei din jur pentru a evita situatii in care comportamentul sau lasa de dorit.
Copilul va avea tendinta sa se plictiseasca repede de aceea este bine sa fiti pe faza in asa fel incat sa evitati perioadele de plictiseala deoarece ele pot duce la comportamente nu tocmai sanatoase din partea lor. In niciun caz sa nu il certati cand sunt si alte persoane de fata deoarece exista riscul sa-i diminuati respectul de sine! Cel mai bine este sa ii spuneti de fiecare data ca aveti incredere in el.

FECIOARA:
Copilul nascut in zodia Fecioarei va fi foarte activ in acest an si in functie de varsta pe care o are va dori sa urmeze diverse cursuri si sa lucreze impreuna cu alti copii in proiecte interesante. Tot ceea ce trebuie sa faceti voi este sa-l incurajati si sa il invatati sa aleaga ceea ce este mai bun pentru el.

BALANTA:
Copilul nascut in zodia Balantei va dori asa de mult sa socializeze (mai ales in prima parte a anului) incat orice persoana care ii va iesi in cale va fi prins in mrejele sale. Daca va primi refuzuri atunci va deveni agresiv, asa ca incercati sa ii satisfaceti apetitul prin discutii pe diverse teme, prin activitati comune care sa-i stimuleze curiozitatea.
Atentie la infectii urinare si la posibile accidente in zona capului!

SCORPION:
Incercati sa petreceti mai mult timp cu copilul indiferent ce varsta are. Isi va dori sa participe la diverse concursuri deoarece vrea sa demonstreze ca e un victorios. In relatia cu ceilalti copii isi va dori sa fie lider si va actiona ca atare. Aici e bine sa il mai temperati deoarece el nu va avea prea multa rabdare cu prietenii care nu vor sa-l accepte ca lider.
Atentie la infectii urinare si la posibile accidente in zona capului!

SAGETATOR:
Deoarece copilul nascut in zodia Sagetatorului este sincer si deschis, tot asa isi va dori sa fiti si voi cu el. De asemenea e bine sa fiti atenti ce discutati in familie deoarece el va avea tendinta sa spuna tot ceea ce aude in casa si nu cred ca asta va doriti cu adevarat.
Aveti grija de sanatatea copilului deoarece pot aparea simptome aparent neimportante dar care pot duce la complicatii.

CAPRICORN:
Copilul nascut in zodia Capricornului simte nevoia mai mult decat oricand de securitatea pe care i-o ofera familia. Este posibil sa fiti pusi in situatia sa ii oferiti suport in relatia cu prietenii sai. El are nevoie de incurajare si atunci cand apare o problema este bine sa-l lasati sa ofere el mai intai o solutie. Nu ii dai solutiile pe tava deoarece veti creea dependente greu de eliminat in anii urmatori.

VARSATOR:
Copilulul nascut in zodia Varsatorului va avea tendinta sa treaca dintr-o extrema in alta deoarece are prea multe optiuni/idei si nu stie cum si unde sa se opreasca. Incercati sa identificati ce talente are, mai ales atunci cand este vorba de folosirea tehnologiilor IT si dorinta sa de a desface orice obiect care presupune mecanica fina (ceasuri, telefoane, masinute etc). Daca este la scoala atunci el va invata numai la materiile care ii plac, restul le va trata cu superficialitate fara sa ramana de caruta.

PESTI:
Copilul nascut in zodia Pestilor va simti ca este suprasolicitat de catre cei din jur (parinti, gradinita, scoala etc) cu tot felul de activitati pe care el nu le considera importante. Incercati sa-l directionati numai catre ceea ce el are atractie nativa (prin folosirea creativitatii si imaginatiei), altfel el va reactiona prin nepasare si neimplicare. In niciun caz nu il criticati. Ajutati-l sa constientzeze singur ceea ce este util pentru el.

Pentru informatii suplimentare, intrebari sau solicitarea de analize personalizate imi puteti scrie pe adresa monica.lazar@cerulinstelat.ro

Va doresc un An nou plin de energie si optimism!

Monica Lazar
Astrolog

www.cerulinstelat.ro
https://www.facebook.com/pages/Cerul-instelat

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>