Joi , 18 Ianuarie 2018
Noutati de ultima ora
Acasa » Noutati » Google a invitat copiii sa-i redeseneze logo-ul

Google a invitat copiii sa-i redeseneze logo-ul

Potrivit Mediafax.ro, Google a invitat copiii din Romania sa-i redeseneze logo-ul, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei. Tema concursului este “Romania mea este…” si va trebui sa exprime ceea ce exprima Romania pentru participanti. Desenul castigator va aparea pe pagina Google Romania, de 1 decembrie. De asemenea, castigatorul va primi si suma de 15.000 de lei iar cei zece finalisti se vor bucura de tablete oferite de organizator.

Participantii vor fi inscrisi in concurs de catre parinti sau de catre cadrele didactice, fiecare putand participa cu un singur desen. Operele trebuie sa ajunga la organizator pana pe 15 octombrie, acestea putand fi trimise prin posta sau pe e-mail, alaturi de formularul de inscriere aflat pe google.ro/doodle4google.
Pentru inceput, Google Romania va selecta doar 250 de lucrari, urmand ca juriul sa aleaga 30 de desene. Din cele 30 de desene, doar 10 vor fi finaliste, acestea fiind decise prin vot public, pe site-ul Doodle 4 Google Romania. Desenul care va primi cele mai multe voturi va fi castigator.
Votul publicului va putea fi exprimat online in perioada 8 si 27 noiembrie, pe site-ul www.google.ro/doodle4google.
Din juriul concursului organizat de Google Romania fac parte personalitati media precum: Andreea Esca, Medeea Marinescu, Ioan T. Morar si Catalin Stefanescu.

Sursa: Mediafax.ro

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>