Duminica , 17 Decembrie 2017
Noutati de ultima ora
Acasa » Noutati » Expozitie de desene in Pasajul Universitatii
Expozitie de desene in Pasajul Universitatii

Expozitie de desene in Pasajul Universitatii

Reprezentanta Comisiei Europene în România anunta deschiderea expozitiei de desene “Ziua Europei 2013″ în Pasajul Universitatii din Bucuresti

Expozitie 3Cele 60 de lucrari finaliste ale concursului de desene “Ziua Europei 2013″, organizat de Reprezentanta Comisiei Europene în România, vor fi expuse, în perioada 2 – 5 decembrie, în incinta Pasajului de la statia de metrou Universitate.
Realizate de elevii din clasele I – VIII, lucrarile din acest an au fost selectate dintr-un numar total de 870 de desene înscrise la ciclul primar si 940 de creatii la cel gimnazial.

Desenele vor putea fi achizitionate în cadrul unui eveniment special organizat de Reprezentanta Comisiei Europene în România, în data de 13 decembrie, iar fondurile colectate vor fi donate ONG-urilor care sustin copii defavorizati.

Concursul de desene “Ziua Europei” este o componenta a campaniei de informare si comunicare “Europa, casa noastra” si a ajuns în 2013 la cea de-a patra editie. Campania se adreseaza elevilor si profesorilor din învatamântul primar, gimnazial si liceal si are drept scop derularea unor activitati cu dimensiune europeana prin care elevii sunt încurajati sa se informeze despre Uniunea Europeana, istoria, valorile si politicile ei.

Reprezentanta Comisiei Europene (RCE) în România reprezinta Comisia Europeana în România si asigura un flux eficient de informatii între aceasta si cetatenii si autoritatile României. Viziunea Reprezentantei este aceea a unei Românii europene atât prin calitatea sa de stat membru, cât si prin implicarea activa a cetatenilor sai în constructia europeana. Misiunea RCE este de a contribui la o cât mai buna întelegere a Uniunii Europene, a scopurilor, valorilor si politicilor acesteia, aducând informatia europeana cât mai aproape de cetateni, într-o forma adaptata nevoilor lor specifice.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>