Joi , 18 Ianuarie 2018
Noutati de ultima ora
Acasa » Cursuri » Cursuri textile pentru copii! Interesant!
Cursuri textile pentru copii! Interesant!

Cursuri textile pentru copii! Interesant!

Ati auzit de cursuri textile? Ei bine, am descoperit astfel de cursuri www.feelsmart.ro . Ni s-au parut foarte interesante si ne-am gandit sa vi le recomandam si dvs.  

textileCursurile acestea se adreseaza tuturor copiilor pasionati de elementele textile, de carpe, ate, sfori etc si care manifesta o predispozitie pentru a le folosi in jocurile lor. Acestia vor fi incurajati si ajutati sa creeze papusi, haine pentru acestea precum si animale sau alte elemente din universul lor.
De asemenea, copiii vor invata sa coasa, sa foloseasca cu iscusinta foarfeca si sa asambleze cu usurinta elemente dupa tipar.

Acest program dezvolta manualitatea si dexteritatea precum si imaginatia si creativitatea prin provocarea de a compune un obiect complex folosind elemente simple.

Materiale folosite la curs: bucati textile, ate, sfoara, ace, nasturi, broderii
Durata cursului: 1 ora
Varsta recomandata: 5-12 ani
Program:
Miercuri 15.30 – 16.30
Sambata 13.30 – 14.30
Pret: 35 lei/sedinta, materialele sunt incluse in pret
Oferta: La 5 cursuri platite, primiti unul gratis!

Acest curs de textile are loc atat in cursul saptamanii, cat si in weekend de aceea puteti opta pentru perioada care vi se potriveste. Parintii au obligatia sa completeze un formular cu informatii despre starea de sanatate a copilului (alergii, sensibilitati) si sa isi exprime scris acordul sau dezacordul pentru fotografierea copilului in timpul cursului.

Inscrierile se fac la numerele de telefon 0745 153 086 si 0737 646 451
sau la adresa de E-mail: inscriere@feelsmart.ro

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>