Joi , 18 Ianuarie 2018
Noutati de ultima ora
Acasa » Cursuri » Cursuri de pictura
Cursuri de pictura

Cursuri de pictura

Gandeste-te ca, in timp ce inveti, esti un copil cu o pofta nemarginita de a intelege si retine cat mai multa informatie. Cursurile de desen si sculptura, atelierele de creatie te vor ajuta sa vezi intr-un alt mod formele, culorile, spatiile, umbrele si lumina din jurul tau. Vei invata sa transformi o imagine mentala intr-una palpabila, intr-o forma coerenta asternuta pe o suprafata sau descatusata din interiorul unui bloc de piatra.

Vei invata sa folosesti instrumente specifice pentru artele plastice si sa executi anumite miscari care iti dezvolta indemanarea si coordonarea dintre minte si corp. Toate aceste activitati inglobeaza elemente de inteligenta spatio-vizuala, kinestezica (abilitatea de a-ti controla miscarile corpului si de a manipula obiecte) si naturalista (abilitatea de a recunoaste si de a categoriza plante, animale si alte obiecte din natura).

PICTURA – 8 ore/ luna, max 10 cursanti pe categorii de varsta, cursul dureaza 120 minute(patru cursuri luna).Modulul dureaza 3 luni.

Pret sedinta (2 ore): 80 lei
Pachet 4 sedinte: 320 lei
REDUCERE 12% pachet 4 sedinte:280 lei/luna REDUCERE vara 224 lei

Gratuit toate materialele necesare pentru curs.

www.sincretismulartelor.ro

Cursurile pentru copii sunt esentiale pentru dezvoltarea acestora. Pictura, desenul, socializarea celor mici in medii diferite, ii ajuta pe copii sa se dezvolte armonios.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>