Duminica , 17 Decembrie 2017
Noutati de ultima ora
Acasa » Cursuri » Cursuri de pictura pentru copii
Cursuri de pictura pentru copii

Cursuri de pictura pentru copii

Vremea asta mohorata este ideala pentru pictura. Si cautand si cautand un curs de pictura pentru copilul meu, am gasit un curs de arta organizat de Studio Creativ. Sa aflam impreuna detaliile!
Cursul se adreseaza copiilor de 10-13 ani, incepe din 23 ianuarie, orele 10.00 – 12.00. Ideal pentru scolarii care au program de scoala dupa-amiza.

cursuri copiiCursul propune insusirea unor notiuni de istoria artei, desen, pictura, colaj, modelaj, cultura vizuala, intr-o maniera interactiva si relaxanta, adecvata categoriei de varsta de 10-13 ani. Atelierele sunt insotite de prezentari vizuale si informatii despre artisti celebri si stiluri din istoria artei. La finalul fiecarui atelier copiii, indrumaii de coordonatorul atelierului prezinta lucrarile realizate.

Cateva dintre beneficiile cursului:
- dezvoltarea creativitatii si a imaginatiei, exprimarea libera, stimularea spiritului de observatie, dezvoltarea perceptiei estetice, experimentarea diverselor tehnici si materiale, incurajarea spontaneitatii, a inovatiei si a comunicarii creative, exprimarea si sustinerea unei opinii, exercitiul perseverentei

Primul modul de 4 ateliere va incepe joi, 23 ianuarie, de la ora 10.00.

Programul primelor trei module:
Modul 1: Bucuria de a desena – introducere in desen (creion, carbune, pastel, tus)  – 23 ianuarie – 13 februarie
Modul 2: Frumusetea tehnicii in acuarela – 20 februarie – 13 martie
Modul 3: Descoperim pictura in acrilic,  pictura in ulei, pictura pe sticla  20 martie – 10 aprilie

Coordonator ateliere:
Lea Rasovszky – este absolventa a Universitatii Nationale de Arta Bucuresti, activând atât ca artist vizual cât si ca organizator de expozitii si evenimente culturale. O dimensiune importanta a activitatii Leei consta in promovarea experimentului artistic ca demers educational si de asemenea, a artei ca forma de implicare sociala. Lea a conceput si realizat programe educative, ateliere pentru copii si adolescenti la Muzeul National de Arta al României.

Atelierele vor avea loc la sediul Studio Creativ din Bulevardul Ferdinand, nr. 5A, etaj 1, ap.2 (sector 2, lânga Rondul Pache Protopopescu-Izvorul Rece, vis-a-vis de Biserica Greaca), statie RATB Calea Mosilor sau Foisorul de Foc.

Tarif :
160 lei/ 1 modul de 4 ateliere, toate materialele sunt incluse
pentru frati se aplica o reducere de 10 %
daca veniti cu un prieten se aplica o reducere de 10
numar de participanti: 10 copii

Participarea se face pe baza de inscriere prin:
e-mail: contact@studio-creativ.ro
tel. 0724 569 037

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>