Duminica , 17 Decembrie 2017
Noutati de ultima ora
Acasa » Cursuri » CURS – Dezvoltarea inteligentei emotionale prin scris
CURS – Dezvoltarea inteligentei emotionale prin scris

CURS – Dezvoltarea inteligentei emotionale prin scris

In cazul in care nu stiati cat de important este scrisul in viata unui om, aflati ca acesta este o adevarata terapie pentru suflet. Din acest motiv, Clubul Asii Veseliei organizeaza periodic un curs despre “Dezvoltarea inteligentei emotionale prin scris”. Ni s-a parut foarte interesant si va invitam si pe dvs. sa aflati toate detaliile.

copilCum poate transforma scrisul?

 • Iti da incredere in tine. Sa scrii este o experienta in sine. O parte din tine este transpusa pe foaie, fapt care te ajuta sa te exprimi mai bine. Este o confirmare ca, da, poti reusi ce ti-ai propus.
 • Ajuta la empatie. Uneori, relatiile cu ceilalti pot fi tare dificile. Si atunci, un rand pe o bucatica de hartie, in care sunt scrise cuvinte din inima, poate face minuni. Iar acest lucru poate functiona cu parintii, cu colegii sau cu prietenii. Atunci cand scrii si apoi inveti sa vorbesti din inima, iti faci mult mai repede prieteni, te integrezi mai bine intr-un grup si creezi o conexiune de la suflet la suflet cu ceilalti.
 • Iti da claritate. Atunci cand gandim si avem ideile in minte, totul pare a avea sens. De fapt, situatia este un pic haotica, deoarece ele sunt  amestecate. In schimb, cand incepi sa scrii, fiecare in stilul sau propriu, totul se lumineaza.
 • Iti dezvolta creativitatea. Imbinarea cuvintelor, gasirea celor mai minunate  modalitati de a exprima o idee contureaza o personalitate frumoasa.
 • Ajuta la armonie. Armonie intre ce gandesti si ce scrii.
 • Ajuta la descoperirea punctelor forte. Atunci cand asezi pe o foaie ce iti place sau nu, de fapt, intri in contact cu ceea ce iti place, emotiile pozitive ies la suprafata si te entuziasmezi.
 • Scrii emotionant. Stii ca exista doua feluri de a scrie? Unul sec si unul cu incarcatura emotionala. Primul este unul telegrafic, in care dau raportul. Al doilea scoate la iveala personalitatea fiecarei persoane care are abilitatea de a-si exprima starile.
 • Scrisul are putere de a forma, inca de timpuriu, o atitudine pozitiva. Foaia goala este ingaduitoare si asteapta pana cand tu scrii, formulezi si reformulezi pana cand iese o propozitie ca: “Data viitoare stiu cum sa fac mai bine lucrul acesta.”, in loc de: “Nu sunt in stare sa fac acest lucru.”

Ce se face la acest curs?
In primul rand, distractia va fi in toi. Participantii vor rade, se vor bucura si se vor cunoaste prin jocuri individuale si prin jocuri de grup. Vor invata sa relationeze, sa-si exprime emotiile prin scris.

Detalii
Cursul se desfasoara pe durata a minim 8 module, un modul pe saptamana.
Durata unui modul: 120 minute cu 15 minute pauza
Cursul se desfasoara conform calendarului de activitati:

 • luni, intre orele 17- 19 grupa de varsta 11-14 ani si
 • vineri, intre orele  17 -19 grupa de varsta 7-10 ani

Numar copii in grupa: minim 6 copii, maxim 10 copii
Investitie:

 • un modul – 70 RON,
 • total curs de 8 module – 560 RON  504 RON, cu reducere 10% pentru plata in avans)

Mai multe detalii pe Clubul Asii Veseliei.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>