Joi , 18 Ianuarie 2018
Noutati de ultima ora
Acasa » Cursuri » Curs de gandire pentru copii!
Curs de gandire pentru copii!

Curs de gandire pentru copii!

Gaseste solutii in orice situatie prin antrenarea gandirii creative! Program care completeaza portofoliul educational al copilului tau! CLEVER children® introduce in aceasta toamna in portofoliul de cursuri pentru copii programul educational de gandire “Creative Thinking for Kids”.

Cursul este adresat copiilor cu varste intre 6 – 9 ani (grupa KIDS) si 10 – 14 ani (grupa TEENS) si are drept scop sa ii invete pe copii sa gandeasca flexibil intr-o lume care gandeste predominant in tipare limitative!

Asa cum ne antrenam corpul, in acelasi mod trebuie sa ne antrenam si gandirea prin studiul si aplicarea tehnicilor de gandire creativa pentru copii care fac obiectul noului curs CLEVER children®.

DESPRE “CREATIVE THINKING FOR KIDS”

Cursul provoaca copiii sa produca idei! Copiii vor fi invatati sa evadeze din gandirea clasica, comuna si sa acorde mai multa importanta gandirii originale si ideilor curajoase.

Programul incurajeaza copiii sa isi formeze personalitatea creativa, capabila sa rezolve situatii si sa gaseasca mai usor rezolvarea potrivita pentru situatiile cu care se intalnesc zi de zi la scoala sau in familie.

ORARUL CURSULUI din Toamna 2012 | Bucuresti:

Grupa KIDS – pentru copii intre 6 si 9 ani

Perioada: 27 Octombrie – 17 Noiembrie (Sambata)
Orar: 09.30 – 11.20
Durata: 4 cursuri de cate 1 h si 50 min
Locuri: 12 copii/ grupa

Grupa TEENS – pentru copii intre 10 si 13 ani

Perioada: 27 Octombrie – 17 Noiembrie (Sambata)
Orar: 09.30 – 11.20
Durata: 4 cursuri de cate 1 h si 50 min
Locuri: 12 copii/ grupa

CUM SE VA DESFASURA CURSUL?

Gandirea este educabila! Cursul este practic si foarte antrenant, iar exercitiile individuale si de grup ii vor pozitiona pe copii in situatii reale cu care se intalnesc zi de zi la scoala sau in cadrul familial pentru a gasi rezolvari variate si uimitoare.

La finalul celor patru lectii, copiii vor sti cum sa gandeasca creativ pentru a gasi solutii ingenioase, chiar inovative pentru situatii cu care se intalnesc.

Cursul se bazeaza pe un principiu simplu: copiii carora li se ofera mai multe posibilitati in rezolvarea problemelor sunt mult mai creativi decat cei carora li se impun solutii. Vezi agenda cursului “Creative Thinking for Kids”.

Afla mai multe detalii pe www.cursuricopii.ro

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>