Joi , 18 Ianuarie 2018
Noutati de ultima ora
Acasa » Educatie » “Cum mi-am petrecut vacanta de vara”
“Cum mi-am petrecut vacanta de vara”

“Cum mi-am petrecut vacanta de vara”

Vacanta s-a terminat,  scoala a inceput si temele pentru acasa nu s-au lasat asteptate. Cunoastem deja primele compuneri din anul scolar cu tema “Cum mi-am petrecut vacanta de vara!”. Daca temele compunerilor au ramas aceleasi, continutul lor s-a schimbat in intregime!

Daca generatia noastra isi petrecea vacanta de vara la tara, la bunici, copiii din ziua de astazi iau cu asalt parcurile de distractii, mall-urile, vacantele exotice sau all inclusive. Sa vedem totusi, ce scrie un elev in compunerea sa cu tema “Cum mi-am petrecut vacanta de vara”!

Compunere

“Cum mi-am petrecut  vacanta de vara”

Cum mi-am petrecut vacanta de vara nu este treaba nimanui. Este treaba mea personala, deoarece vara este timpul meu personal, eu nu sunt obligat sa raportez nimanui despre el. Trebuie sa se respecte drepturile omului. Iar daca o sa-mi dati nota patru pentru aceasta compunere, doamna Mitrache, noi doi o sa ne intalnim la curtea Europeana de justitie. O sa fiti chemata acolo cu titatie prin posta. Iar eu oricum voi fi deja acolo cu alte treburi. Cu ce fel de treburi este iarasi treaba mea personala si nu priveste pe nimeni.

Daca elevul a fost ingenios sau impertinent, va lasam pe dvs. sa decideti. Ceea ce trebuie sa stim este faptul ca si copiii nostri au astfel de teme. Ei nu pot raspunde in acest mod din respect pentru cadrele didactice. In fond, tema este responsabilitatea unui elev si ea ajuta la formarea si educarea acestuia.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>