Miercuri , 13 Decembrie 2017
Noutati de ultima ora
Acasa » Concursuri!

Concursuri!

CONCURS INCHEIAT : Un mic dejun sanatos!

CONCURS INCHEIAT : Un mic dejun sanatos!

Dragi prieteni, in urma cu ceva timp Philbox.ro impreuna cu Diversificare.ro au lansat categoria Retete inteligente – categoria prezinta materiale cu retete sanatoase si gustoase pentru copii, inca din primele luni de viata. In cinstea acestui ghid de retete inteligente pentru copii, astazi vom lansa oficial un concurs. Iata detaliile, premiile si regulamentul concursului mai jos ?. Ce trebuie sa ... Mai mult »

CONCURS INCHEIAT! Cel mai frumos brad de Craciun!

CONCURS INCHEIAT! Cel mai frumos brad de Craciun!

Dragi prieteni, asa cum am anuntat inca de la sfarsitul anului 2013, vom lansa un concurs nou “Cel mai frumos brad de Craciun”. Avem premii inteligente si gustoase! Pentru ca la ultimul nostru concurs o parte din participanti au fost nemultumiti din cauza sistemului de votare, vom schimba putin lucrurile. Astfel, participantii vor avea de parcurs 2 etape: Sa trimita ... Mai mult »

CONCURS INCHEIAT: Cel mai frumos om de zapada!

CONCURS INCHEIAT: Cel mai frumos om de zapada!

Dragi parinti, de astazi, Philbox.ro va invita la concurs! Vrem sa vedem cat de talentat este copilul tau la desen. Si pentru ca iarna a inceput oficial, am ales ca tema cel mai frumos om de zapada! Va invitam, asadar, sa va inscrieti copilul in concursul nostru si apoi sa adunati cat mai multe like-uri pentru a castiga unul din ... Mai mult »

CONCURS INCHEIAT: Castiga un PUZZLE 3D!

CONCURS INCHEIAT: Castiga un PUZZLE 3D!

Dragi parinti, pentru ca PHILBOX.ro incurajeaza activitatile creative, in familie, si pentru ca toamna este in toi, va invitam la un concurs cu premii inteligente! Participati, castigati si petreceti-va timpul liber alaturi de copilul vostru constructiv si distractiv! Durata concurs: Concursul se va desfasura in perioada 18-30 octombrie 2012. Castigatorii vor fi desemnati printr-o tragere la sorti, la data de ... Mai mult »