Duminica , 17 Decembrie 2017
Noutati de ultima ora
Acasa » Concursuri! » CONCURS INCHEIAT : Un mic dejun sanatos!
CONCURS INCHEIAT : Un mic dejun sanatos!

CONCURS INCHEIAT : Un mic dejun sanatos!

Dragi prieteni, in urma cu ceva timp Philbox.ro impreuna cu Diversificare.ro au lansat categoria Retete inteligente – categoria prezinta materiale cu retete sanatoase si gustoase pentru copii, inca din primele luni de viata.

In cinstea acestui ghid de retete inteligente pentru copii, astazi vom lansa oficial un concurs. Iata detaliile, premiile si regulamentul concursului mai jos ?.

Ce trebuie sa faci?

  • Trimite pe adresa contact@philbox.ro o fotografie cu mic dejunul copilului tau. Pentru a ne asigura ca fotografia este reala, in imagine trebuie sa apara scris numele site-ului nostru. Poti trimite fotografia pentru concurs doar pana pe data de 5 martie 2014 (inclusiv).
  • In perioada 6-14 martie 2014 trebuie sa aduni cel putin 20 de like-uri la fotografia ta pentru a intra in tragerea la sorti din data de 16 martie 2014.

Asadar, asteptam fotografiile tale pe adresa noastra pana pe 5 martie 2014. Nu uita ca in fotografie trebuie sa vedem scris si numele site-ului nostru.
Pe data de 16 martie 2014 vom extrage cei 3 castigatori, extragerea va fi filmata si postata pe youtube.com. Mult succes!

Premii

puzzle3dLocul I – Puzzle 3 D Castelul Peles
Creeaza replici fantastice ale unora dintre cele mai frumoase si mai celebre cladiri. Imbina piesele realizate din spuma poliuretanica si construieste singur un model de invidiat!

Varsta: 3 – 7 ani
Numar de piese: 129
Lungime: 25
Latime: 27
Inaltime: 33
Greutate bruta: 0,50 kg
Greutate neta: 0,45 kg

 

puzzle_Tom&Jerry_la_baie
Locul II si Locul III – Tom & Jerry la baie
Tom & Jerry este un joc puzzle pentru copii, cu 100 de piese in culori vii si atragatoare. Jocul creativ pentru copii ajuta la dezvoltarea inteligentei, imaginatiei, gandirii logice si abilitatilor de creatie. Jocul este destinat copiilor cu varsta de peste 3 ani.

Varsta: 3 – 11 ani
Numar de piese: 100
Lungime: 35
Latime: 25
Inaltime: 60
Greutate bruta: 0,24 kg
Greutate neta: 0,20 kg

 

REGULAMENT CONCURS
Dragi prieteni, va rugam ca pozele trimise sa fie decente, sa cuprinda un mic dejun sanatos alaturi de numele site-ului nostru. Fotografiile cu continut nepotrivit nu vor fi inscrise in concurs.
Fotografiile pot fi trimise doar pana la data de de 5 martie 2014 (inclusiv).
Concurentii trebuie sa adune 20 de like-uri, in perioada 6-14 martie 2014, pentru a putea intra in tragerea la sorti de pe 16 martie 2014.
Tragerea la sorti va fi filmata si postata pe youtube.com. Toti participantii vor avea acces la filmuletul in cauza.
Premiile vor fi trimise prin Posta Romana, pana pe 30 martie 2014, cel tarziu.

Mult succes!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>