Joi , 18 Ianuarie 2018
Noutati de ultima ora
Acasa » Noutati » “Citeste si calatoreste – cu Editura Herald!”
“Citeste si calatoreste – cu Editura Herald!”

“Citeste si calatoreste – cu Editura Herald!”

Este vara, esti cu bagajele aproape facute si gata sa pleci in vacanta… dar nu te-ai hotarat incotro. Cartile Editurii Herald sunt cele mai la indemana bilete de calatorie spre destinatii de vis. Imagineaza-ti ca printr-o carte cumparata de la Editura Herald, in urma unei tombole, poti pleca in vacanta, si nu oriunde, ci in destinatii exotice cum ar fi: Thailanda, Maldive sau insulele Seychelles. Profita de prilej pentru a transforma un sejur intr-o adevarata calatorie initiatica.

Printre premiile oferite se mai regasesc 4 sejururi in Romania si alte 6 burse – ateliere culturale sustinute de Fundatia Calea Victoriei. Reducerea de 20% acordata pentru 20 de titluri publicate in 2012 dar si altor 20 de titluri, recomandate de librari, este inca un motiv pentru a da curs indemnului de a trece pragul librariilor in aceasta vara.

Cum poti castiga? Simplu! Intra in librarie, alege o carte de la Editura Herald in perioada 1 august – 1 noiembrie 2012 si completeaza cu datele tale talonul de la sfarsitul catalogului campaniei. Pastreaza catalogul pana in ziua extragerii castigatorilor si vino cu el sa-ti ridici premiul! Iti dorim succes!!!

Vizitand site-ul http://www.teasteptaminlibrarie.ro/, poti afla lista librariilor partenere si informatii despre cartile aflate in promotie. Tot aici, poti urmari toate etapele derularii campaniei precum si monitorizarea tombolei.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>