Duminica , 17 Decembrie 2017
Noutati de ultima ora
Acasa » recomandam! » Ce nu trebuie sa-ti lipseasca din casa, daca ai un copil!
Ce nu trebuie sa-ti lipseasca din casa, daca ai un copil!

Ce nu trebuie sa-ti lipseasca din casa, daca ai un copil!

Fericirea si bucuria pe care o simt parintii atunci cand isi privesc copiii cum cresc si cum se dezvolta este imposibil de descris in cuvinte. Si pentru ca dorinta de a-i ajuta sa creasca frumos si sanatos este atat de mare, Philbox.ro va spune ce trebuie sa aveti in casa, pentru a va ajuta copilul sa creasca intr-un mediul sanatos psihic si fizic. Mai exact, este vorba de cateva obiecte care ajuta la dezvoltarea armonioasa a copilului dvs.

1. Cartile sunt esentiale in toate locuintele. Si nu ma refer la romanele de dragoste, siropoase, ci la povestile copilariei, la operele esentiale care se predau in scolile din Romania. Chiar daca putem gasi pe internet tot ceea ce dorim, este esential ca cei mici sa simta paginile reale ale unei carti de povesti. Ajuta-ti copilul sa citeasca, invata-l sa iubeasca cartile!
2. Un instrument muzical, de asemenea, este esential pentru dezvoltarea armonioasa a unui copil. Indiferent ca vorbim de o chitara, de un tambal, un pian sau o vioara, copilul trebuie sa aibe acces la un instrument muzical pentru a cunoaste muzica, pentru a se bucura de ea, pentru a-si forma opinii si preferinte.
3. O harta/un glob pamantesc. Harta sau globul pamantesc iti vor ajuta copilul sa inteleaga mai bine pozitionarea lui in lume. Va intelege ce inseamna Universul, ce rol are el, unde se afla si cine este el.
4. Cubul rubic ajuta la dezvoltarea intelectuala a copilului. Lasa-ti copilul sa manevreze un cub rubic, sa invete sa gandeasca, sa se straduiasca sa-l rezolve. Tot astfel va gasi solutii si in viata lui de adult.
5. Cartile de joc/ sahul/ tablele/ remi / jocurile de familie nu trebuie sa lipseasca din nicio locuinta. Si nu doar jocurile de familie ci si serile de joc in familie. Rolul acestora este acela de a uni membrii unei familii, de a-i face sa socializeze, sa aibe incredere unul in celalalt, sa colaboreze in echipe.

Tu cate obiecte din cele de mai sus ai in casa?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>