Duminica , 17 Decembrie 2017
Noutati de ultima ora
Acasa » Jucarii inteligente » Ce jucarii cumparam copiilor, de Craciun?
Ce jucarii cumparam copiilor, de Craciun?

Ce jucarii cumparam copiilor, de Craciun?

Inca putin si incepem sa simtim spiritul sarbatorilor de iarna. Pentru copii, magia Craciunului consta si in multe daruri de la Mosul. Plusuri, lego-uri, masinute, papusi, carti de citit, hainute si dulciuri … Mosul trebuie sa fie bogat in daruri si anul acesta! Cum alegem insa, cele mai bune si cele mai inteligente jucarii pentru copiii nostri? Cum imbinam culorile cu sunetele, cu texturile si cu utilitatea? Iata ce sfaturi va oferim noi.

Ce jucarii cumparam copiilor, de Craciun?La ora actuala se gasesc foarte multe jucarii pentru copii. De la cele mai simple pana la jucarii complexe, formate din sute de piese, la preturi foarte ridicate. Nu, insa, toate jucariile sunt bune pentru copiii nostri. Astfel, chiar daca vrem sa avem copii inteligenti, nu trebuie sa uitam ca jucariile trebuie sa fie adaptate varstei lor.

1. Asadar, primul lucru de care trebuie sa tineti cont, in alegerea jucariilor, este varsta recomandata. Un copil de 3 ani nu va putea sa se bucure de o jucarie recomandata copiilor de 5, 6 ani. Nu va face decat sa se simta frustrat si sa o strice. In loc sa-i cumparati o jucarie scumpa, pentru varste mai mari, optati pentru ceva potrivit si accesibil, de care copilul sa se bucure cu adevarat.

2. Materialul din care este realizata jucaria trebuie sa fie un material rezistent. Aveti grija ca acesta sa nu puna in pericol viata micutului, sa nu se strice, sa nu se decoloreze, rupa etc. Copilul poate inghiti parti din jucarie sau se poate intoxica cu un colorant artificial.

3. Evita sa cumperi jucarii din platic sau din sticla. Acestea se pot sparge si iti pot rani copilul. In cazul in care jucariile sunt din plastic, asigura-te ca materialul este de calitate superioara si nu se deterioreaza atat de usor.

4. Jucariile trebuie sa indeplineasca anumite functii. Opteaza pentru copiii mici la jucarii din plus, sau pentru lego-uri cu piese mari. Prescolarii se pot bucura de carti cu coperti groase, de lego-uri, de cuburi de constructie, de instrumente muzicale care sa-i invete sa numere, sa-i invete alfabetul etc.

5. In cazul scolarilor, jucariile trebuie sa fie, obligatoriu, inteligente. Si, din cadoul de la Mos Craciun nu trebuie sa lipseasca cartile cu povesti sau sartile de colorat.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>