Joi , 18 Ianuarie 2018
Noutati de ultima ora
Acasa » Noutati » Bebelus cu suzeta lipita de gura, in Marea Britanie
Bebelus cu suzeta lipita de gura, in Marea Britanie

Bebelus cu suzeta lipita de gura, in Marea Britanie

Potrivit Realitatea.net, in Marea Britanie autoritatile au descoperit in spitalul Stafford un bebelus cu suzeta lipita de gura. Spitalul in cauza se afla deja in centrul unui scandal datorat abuzurilor facute de cadrele medicale asupra pacientilor.

Bebelusul in cauza, nascut prematur si in varsta de patru luni, era internat in spital din cauza unor probleme respiratorii. TF1 relateaza faptul ca micutului i s-a lipit o suzeta de buze, cu banda adeziva, de catre o asistenta care, teoretic ar fi dorit sa-l calmeze.
In urma incidentului, bebelusul se afla in afara oricarui pericol. Autoritatile din Marea Britanie investigheaza cazul si asistenta.

Spitalul Stafford nu este la primul eveniment de acest gen. Tot mai multi pacienti au depus plangeri in urma unor tratamente nepotrivite primite din partea cadrelor medicale. In urma acestora s-a discutat si posibilitatea unei reforme in cadrul sistemului de sanatate britanic.

Sursa: Realitatea.net

 

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>