Duminica , 17 Decembrie 2017
Noutati de ultima ora
Acasa » Cursuri » Atelierul spiridusilor lui Mos Craciun. Atelier pentru copii
Atelierul spiridusilor lui Mos Craciun. Atelier pentru copii

Atelierul spiridusilor lui Mos Craciun. Atelier pentru copii

Atelier decoratiuni si ornamente pentru bradul de Craciun. Activitati pentru copii de 6-12 ani. Le propunem copiilor sa experimenteze pentru doua zile cum este sa lucrezi in Atelierul spiridusilor lui Mos Craciun.

spiridusVom descoperi impreuna bucuria de a vedea materiale obisnuite, cu care suntem inconjurati zi de zi, transformandu-se in cele mai frumoase ornamente de Craciun, dar si magia de a crea cu propriile noastre maini amintiri cu care ne vom decora in fiecare an casa si bradul.
Aroma imbietoare a ceaiului cu mar si scortisoara si a fursecurilor din turta dulce ne vor ajuta sa intram in atmosfera sarbatorilor de iarna.

1. “Decoratiuni din hartie”
Vom confectiona globuri figurative, in tehnica frumoasa a colajului, folosind hartie colorata, carton colorat si hartie creponata, panglici si culori din care vom lucra un ingeras care sa stea de veghe in pomul de Craciun.

2. “Globuri fermecate”
Vom invata impreuna cum sa transformam o forma simpla de polistiren intr-un glob spectaculos. Ii vom schimba forma, dupa preferinta fiecarui copil si apoi globul obtinut il vom decora pictand sau folosind paiete stralucitoare, panglici colorate si multa, multa imaginatie.

Detalii atelier
Lector: Maria Irina Petreanu
Frecventa: zilnic, marti 17 decembrie si miercuri 18 decembrie
Nr maxim participanti: 12
Cost: 120 ron
Cost redus(card de fidelitate): 110 ron
Tip eveniment:    Ateliere copii
Varsta recomandata: 6-12 ani
Data/ora: Marti, 17 decembrie 2013 – Miercuri, 18 decembrie 2013, 18:30
Locatia: Fundatia Calea Victoriei

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>