Duminica , 17 Decembrie 2017
Noutati de ultima ora
Acasa » Cursuri » Ateliere Pentru Mama
Ateliere Pentru Mama

Ateliere Pentru Mama

De 1 martie, Fundatia Nadia Comaneci va invita la Centrul MiniMe pentru a va oferi un martisor special: Atelierele PENTRU MAMA.

Atelierele PENTRU MAMA sunt ateliere de creativitate si indemanare in cadrul carora vor fi realizate cutiute de bijuterii ornate in tehnica Quilling. Quillingul este o forma de arta care implica utilizarea si rularea de benzi de hartie si apoi lipirea acestora impreuna pentru realizarea unor modele decorative exceptionale.

La Atelierele PENTRU MAMA, copiii cu varste cuprinse intre 2-3 ani si 4-6 ani vor descoperi sub indrumarea Oliviei Birdici – coordonatorul a mai multor ateliere de indemanare si creativitate organizate la Centrul MiniMe – minunile care pot lua forma din niste fasii de hartie.

Copiii vor participa la aceste ateliere insotiti de un adult – poate fi chiar mama, care se va bucura astfel de un martisor special, dar poate fi si tatal sau alt adult, care poate crea astfel un cadou special pentru o femeie speciala.

Ateliere PENTRU MAMA

Data: 1 martie
Durata: 45 minute
Program:

  • grupa 2-3 ani: 16.00 – 16.45
  • grupa 4-6 ani: 17.00 – 17.45

Participare: 1 copil + 1 adult
Pret: 37 lei / pereche copil+adult

Toate materialele necesare pentru desfasurarea atelierelor sunt puse la dispozitie de Centrul MiniMe.
Inscrieri: 0741 199 600 sau office@cursuriminime.ro

Mai multe detalii aici.

La multi ani, mamico!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>