Duminica , 17 Decembrie 2017
Noutati de ultima ora
Acasa » Cursuri » Atelier de Paste pentru copii inteligenti
Atelier de Paste pentru copii inteligenti

Atelier de Paste pentru copii inteligenti

Dragi parinti, pentru ca se apropie Pastele, am cautat un atelier cu tematica pentru copii. Am gasit o serie de ateliere foarte interesante, realizate de psihologul Ana Maria Marvu. Va invitam si pe dvs. sa va bucurati de Sfintele Sarbatori Pascale impreuna cu familia si cu cei dragi.

atelierAsa cum spune si Ana Maria Marvu, Pastele este una dintre cele mai importante sarbatori crestinesti. Aceasta sarbatoare aduce lumina, bucurie si armonie in inimile tuturor, fiind un moment de liniste sufleteasca in sanul familiei.
Cu aceasta ocazie, psihologul Ana Maria Marvu ne propune un Atelier in care copiii invata sa isi exprime creativitatea realizand decoratiuni pentru cei dragi si pentru Masa Traditionala, intrand astfel in farmecul sarbatorilor Pascale.

Iata ce invata copiii in acest atelier:

  • sa picteze oualele de lemn folosind culorile acrilice;
  • sa-si dezvolte creativitatea prin intermediul culorilor;
  • sa creeze felicitari de Paste prin tehnica colajului;
  • povestea Sfanta de Paste.

Daca vrei, ca si copilul tau sa participe la crearea decoratiunilor pentru Masa Traditionala, te invit sa il inscri la Atelierul de Paste.

Durata: 2 Ateliere a cate 2h.
Nr. max. de copii la Atelier: 8

Ana Maria Mavru
Psiholog
Contact: Tel. 0720710728,
Mail: ana.mavru@gmail.com
http://sufletsiterapie.wordpress.com/

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>